top of page
blue-return-button-png-0.png

About

Elvira & Rik Eigenaars
​The most intimate, feelgood party's in Ibiza, The Netherlands and France.

Secret Underground is gecreëerd voor en door feestgangers uit de exclusieve (erotische) scene met hun roots in de horeca. Wij hebben bijvoorbeeld al meer dan 25 jaar een horeca beveiligingsbedrijf en zijn als DJ / producer aan het werk.

Omdat we houden van exclusieve (erotische) feesten voor ontspanning of werk, staan we dicht bij de feestbezoeker. Hier horen en voelen we wat bezoekers willen en missen. We misten ook verschillende ingrediënten die volgens ons een must-have zijn op een exclusief feestje.


Het fundamentele probleem is anonimiteit en intimiteit. Goede solide maar sexy dansbare muziek, wat al de 'secret Underground-sound' wordt genoemd. De juiste, verzorgde, knappe,
ruimdenkende bezoekers zorgen voor de rest
! Dance-Chill-Meet ❤❤❤

Wij geven ook geen feesten maar een (erotische) beleving die erg populair zijn bij de (beginnende) swingers. In Nederland met de thema's:

- "Sensual (Exclusive) All-In" Amsterdam elke 1e of 2e zaterdag vd maand 

- “Sensual Club” Catacombe Den Haag

- “Fetish Catacomb" Den Haag 

- "Fetish Union" Amsterdam is een samenwerking met Whow Events en Westerunie

 

En natuurlijk in het buitenland onze geweldige:

- "Pool Festival" in Frankrijk (Cap d'agde)

- "Club @ The Beach" Ibiza waarbij Secret Underground al 9 jaar een begrip is.

Voor het publiek dat niet wil en kan kiezen tussen een erotisch feest, een kinky feestje of een paren club ... ons concept is UNIEK !!!
Wij hebben al dit alles onder 1 dak  .... met alle vergunningen om je VRIJ TE VOELEN

 

NO DRESSCODE EVENT:

Om met Secret Underground kennis te maken hebben wij een geweldig "oldschool" concept teruggebracht "Baja Beach Tilburg". Alleen bij dit concept is er geen dresscode, maar kleden de bezoekers zich toch al sexy. 3 Area's met uiteenlopende sexy muziekstijlen en GEWELDIGE interactieve shows, sexy beach boys en girls, met body shotjes, slagroom likken enz....
 


Secret Underground is op de Nederlandse, Franse en IBIZA-kaart geplaatst met uitverkochte edities. En nu al 9 jaar de grootste in Europa.

 

Getekend met liefs xx

Elvira & Rik (aka Dj  Mr & Mrs Secret)

bottom of page