top of page
Background silver stripe.png
blue-return-button-png-0.png
LOGO Fetish v2.png
ticket.png
Logo Paradise SQ.png
logo party players 2024 wit.png
gallery button.png
gallery button.png
dresscode.png
Uniek concept

Na uitverkochte edities in de Westerunie is"Dark Fetish" terug !! Dit geweldige concept wordt 2 jaarlijks gegeven in Club Paradise Amsterdam met het unieke fetish gevoel en underground beleving.

Ook geven wij 2 x per jaar in de parenclub met de grootste dansvloer en Fetish inrichting "PartyPlayers" Lelystad, een groot maar toch intieme beleving. 

Bij alle fetish edities is de sound opzwepende techno gemixt met de bekende SU Sound

DARK FETISH AMSTERDAM  (20:00 - 04:00)

Club Paradise Amsterdam wordt omgebouwd tot de #1 Fetish locatie.

Alles donker opgezet, diverse extra slings, een echt schavot en dikke Dance Area,

 

Dit concept Is een underground speelplein voor volwassenen, fetishisten, sensualinsten, kinksters en erotische clubbers. Dans, speel en ontdek genot, in een sensuele atmosfeer. Met toegankelijk aantrekkelijke bezoekers met fetish, erotische openminded fantasieën.

Entertainment oa Melissa en Slaaf  | Internationale gasten  | Prachtige Modellen & Meesteressen  | Complete bovenverdieping voor speelkamers, Slings, Bdsm | En veel meer op het gebied van Fetish.......

★ 3 Area's ★

★ Dance & Play Area: sexy harddance/techno SU Sound

★ 2 Floors: Play Rooms, Darrooms, sling, and Chill

★ Rooftop heated Smoking Area

LOCATIE

Club Paradise Amsterdam

Het adres is:

Schaafstraat 26a

1021KE Amsterdam (Nederland)

Rondom de club is voldoende parkeergelegenheid ★

HOTEL ADVIES AMSTERDAM va € 95,00 !!

Onderstaande Hotels liggen in de regio, wij hebben hier geen verbinding mee maar wel de beste ervaring. Booking.com voor overige hotels.

TIP boek op tijd omdat u zo de laagste prijs heeft EN de hotels snel volgeboekt zijn !!

☛ LINK: " I Hotel " (naast Club)

 LINK: " Bastion Hotel Amsterdam Noord" (2 min met taxi)

☛ LINK: " Fletcher Amsterdam" (10 min met taxi)

X-TREME FETISH at PartyPlayers  (20:00 - 04:00)

 

Vaak zijn er toch beperkingen bij commercieele Fetish Kinky feesten....

Dit concept is UNIEK doordat hier geen beperkingen zijn.

X-Treme Fetish is een underground speelplein voor volwassenen, fetishisten, sensualinsten, kinksters en erotische clubbers. Dans, speel en ontdek genot, in een sensuele atmosfeer. Met toegankelijk aantrekkelijke bezoekers met fetish, erotische openminded fantasieën.

Deze parenlifestyleclub zal transformeert worden in een underground speelplein voor, fetishisten, sensualisten en kinksters. Dans, speel en ontdek genot, in een sexuele atmosfeer. Met toegankelijk aantrekkelijke bezoekers met fetish, erotische openminded fantasieën. in een seksueel fetish ervaring.

Sexy opzwepende stevige techno muziek, verzorgd door onze DJ-artiesten, die bekend zijn met de erotische/fetish scene.

Ook aan fetish shows werd gedacht, zonder de flow uit het feest te halen, maar zelfs de hele seksuele ervaring te versterken.

Bent u vol van deze seksuele ervaring, dan kunt u nog een stap verder gaan, naar de speciaal ingerichte meerdere speelkamers, darkrooms, slings en whirlpools, om uw wildste fantasieën waar te maken. Na alle inspanning kunt u zich terugtrekken in de stijlvolle loungeruimte.

Entertainment oa uit Belgie met prachtige shows | Internationale gasten  | Prachtige Modellen & Meesteressen | En veel meer op het gebied van Fetish.......

★ 2 Dance Area's ★

In de complete club mag gespeeld worden

★ Veel (besloten) speel area's

★ Meerdere Darkroom's

★ BDSM Area

★ Extra Slings

★ Lounge Area

★ Rook Area

LOCATIE

PartyPlayers Lelystad

Het adres is:

Kofschip 14

8223 EZ Lelystad

Rondom de club is voldoende parkeergelegenheid ★

HOTEL ADVIES LELYSTAD va € 102,00 !!

Onderstaande Hotels liggen in de regio, wij hebben hier geen verbinding mee maar wel de beste ervaring. Booking.com voor overige hotels.

TIP boek op tijd omdat u zo de laagste prijs heeft EN de hotels snel volgeboekt zijn !!

van der Valk Hotel Lelystad

https://www.vandervalkhotellelystad.nl/

Leonarde Hotels Lelystad

https://www.leonardo-hotels.nl/lelystad/leonardo-hotel-lelystad-city-center

KLEDING VOORSCHRIFTEN (link):

Rubber, Leather, PVC, Latex, Plastic, Cross-Dress, Metal, Taping, Fetish-Glam, Medical, Fetish-Goth, Body Art, Incognito Mask, Bondage, TV Girls, Drag, Original Uniform, Luxury Lingerie gecombineerd met leer etc... NO STREET CLOTHES

 

Dit zijn strikte dresscode-evenementen. De dresscode is divers, maar casual streetwear en T-shirts zijn niet toegestaan. De dresscode wordt streng gecontroleerd door onze Deur Meesteres. Hun beslissing is definitief.

De deur is eigenlijk de plaats waar het spel begint. Wij hanteren "geen geld terug " als de dresscode niet wordt nageleefd.

 

Onze dresscode is een manier om al die individuen uit te sluiten die de fetish-denkwijze niet delen. Onze medewerkers ( deurmeesteres ) moedigt individuele verbeelding en diversiteit sterk aan.

 

Hoewel gewoon zwart rubber en leer voldoende zijn om toegang te krijgen tot het evenement, gaat een moderne fetish beleving meer over fantasie en transformatie.

Het onderzoeken van je wildste en diepste fantasieën betekent ook dat je je eigen creativiteit aanboort op het gebied van je outfit. We beschouwen het als een eer als je de tijd neemt om met iets bijzonders en unieks te komen. Iets dat de essentie van je .. als persoon vastlegt. We wensen je veel succes en veel plezier bij het voorbereiden !

GEDRAGSREGELS 

 

Wij bevorderen tolerantie, dus behandel iedereen met respect en wees vriendelijk voor andere mensen. Toestemming is de sleutel.

Wij bieden een omgeving die de verkenning van iemands seksualiteit aanmoedigt, maar er zijn ook strikte gedragscodes. Het is ten strengste verboden om iemand zonder toestemming of enige vorm van intimidatie aan te raken.

Over het algemeen zijn erotische clubs de veiligste, vriendelijkste en meest ontspannen clubomgevingen. Dit zijn plaatsen waar mannen, en vooral vrouwen, zich kunnen verkleden en zichzelf kunnen zijn zonder bang te hoeven zijn voor enige vorm van intimidatie.

 

Wij hanteren dan ook een ZERO TOLERANCE beleid bij (mannen alleen) waarbij wij klachten krijgen, dat deze persoon geen respect heeft getoond, tijdens ons event en wordt dan ook direct de toegang ontzegt.


SIngle vrouwen, enkele single mannen, homokoppels, travestieten, transgender.
✅ Winacties en Reserveringen gelden tot 23:00 !!
✅ Zeer STRENGE controle op DRESSCODE
https://www.secretunderground-eu.com/dresscode
✅ Voldoende parkeerruimte rondom de club

✅ Lockers PartyPlayer €10,00 contant borg 

✅ 21+ (Vrouw 18+)

✅ Geen (telefoon-) camera's toegestaan, indien geconstateerd= directe inbeslagname.

bottom of page