blue-return-button-png-0.png
ticket.png
Paradise flyer 16 Juli 2021
Paradise flyer 16 Juli 2021

Paradise flyer 17 Juli 2021
Paradise flyer 17 Juli 2021

Paradise flyer 18 dec 2021
Paradise flyer 18 dec 2021

Paradise flyer 16 Juli 2021
Paradise flyer 16 Juli 2021

1/8
Paradise impressie 2.png
Impressie Climax.png
gallery button.png
dresscode.png
Logo The Climax v2.png
Logo Paradise.png
The Villa Private LOGO.png
Uniek concept Amsterdam & België

Het fundamentele probleem is anonimiteit en intimiteit. Goede solide maar sexy dansbare muziek, wat al de 'secret Underground-sound' wordt genoemd. Sexy en laagdrempelige DRESSCODE (link) !! De juiste, verzorgde, knappe, ruimdenkende (Swingers/) bezoekers zorgen voor de rest ! Dance-Chill-Meet ❤❤❤

We geven ook geen feest, maar een (erotische) ERVARING 

Voor het publiek dat niet wil en kan kiezen tussen een erotisch feest, een kinky / thema feestje of een paren club ... ons concept is UNIEK !!!


Wij hebben al dit alles onder 1 dak  .... met alle vergunningen om je VRIJ TE VOELEN

Waardoor wij een grote aantrekkingskracht hebben voor (beginnende) Swingers ❤️

ALL-IN AMSTERDAM (Yab Yum) & BELGIË (The Climax):

Openingstijden zijn van 20:00 tot 04:00 en kenmerkt zich door het ALL-IN concept waarbij je een Ticket voor ons event moet kopen PLUS VERPLICHT aan de deur i.p.v. muntjes in Amsterdam €34,95, in België €24,95 p.p. voor onbeperkt alle PREMIUM drank, fingerfood, locker, sauna, (zwembad alleen Amsterdam)  en parkeren is inbegrepen.

Meer LINGERIE gericht.

De intimiteit van de club, die wij zelf totaal verbouwen voor het intieme  Underground gevoel in de donkere main area met danspalen en zithoekjes. waar het tease en please kan beginnen op de ultieme sexy beats van de beste nederlandse Dj's op door ons geplaatste zuiverste geluidsapparatuur.

Omdat deze locatie's parenclubs zijn, bevinden beneden en op de 1e verdieping, vele verschillende (afsluitbare) playrooms en sling, om in alle luxe het tease voort te zetten. Ook beschikken deze club's over luxe sauna's en darkrooms.

In Amsterdam is ook een prachtig zwembad en op de 2e verdieping een Dakterras.

In België is er een gloednieuwe Jacuzzi en een prachtige tuin, die bij goed weer als 2e area gebruikt gaat worden. DE ultieme Undergound beleving 😍

😈 NIEUW GEEN MANNEN ALLEEN, een extra "doorbitch" die rondloopt om eventuele vervelende "rondlopende" mannen,  zonder hun vrouw  aan te spreken !!

Wij doen er alles voor om een relaxte sexy anonieme sfeer te creëren 🥰

 

Lockers en de ruimte waar deze bevinden is vaak een drama, NIET bij ons !!

Na de intree is een luxe lockerruimte aanwezig met grote lockers en voldoende ruimte om je om te kleden met aparte bankjes.

Je kan met casual kleding naar binnen en gelijk omkleden, dus niet pas om 23:00 maar vanaf het begin, zodat de flow niet onderbroken wordt.

Ook is er een luxe rook area afgescheiden van de main met een glazenwand waar de muziek is door gekoppeld om toch in de sfeer te blijven. Bij de ingang bevind zich een leuke kleding winkel voor lingerie mannen/vrouwen, massage olie ed...

 

ALL-IN TOESLAG AAN DE DEUR IS VERPLICHT:

- €34,95 (amsterdam)

- €24,95 (België) 

Wij houden als internationale organisatie onze Ticketprijzen vriendelijk en staat altijd los van overige kosten op een evenement.

Ook bij dit All-In concept houden we de entree Ticket gescheiden van de overige kosten.

Aangezien bij een parenclub een All-In tarief gehanteerd wordt is dat bij dit concept niet anders. Dus u koopt bij ons als organisatie een Ticket en als u bij de club bent betaald u aan de club de verplichte All-In Prijs van €34,95 / €24,95 p.p.

Dit evenement wordt gehouden in de meest luxe parenclub's vd wereld (voorheen Yap Yum Amsterdam) en "The Climax" België,  met afsluitbare privé kamers, sauna, zwembad enz., premium drank, fingerfood, locker, parkeren…. All-in is GEEN optie maar verplicht net zoals je bij de oa fun/fata/partyplayers ook niet zonder all-in naar binnen mag.

 

Specifiek op ons maandelijks event, wordt er veel geïnvesteerd om de club's om te bouwen naar onze norm en trekken, via veel platvormen, enorm veel leuke verzorgde bezoekers aan. Bij thema feesten als little sins/caviar/so.x/ betaal je al 65 pp. Zonder drank….

 

Wij zijn een thema organisatie met oa dit All-In concept, maandelijks in deze unieke club's, waarbij onze strenge regels (geen mannen alleen) en tot einde event, druk met bezoekers.

 

Ons excuus voor het lange verhaal, maar is belangrijk dat onze bezoekers onze positie weten en niet voor niks dat we iedere maand uitverkocht zijn  😍

GEDRAGSREGELS 

 

"Secret Underground" bevordert tolerantie, dus behandel iedereen met respect en wees vriendelijk voor andere mensen. Toestemming is de sleutel.

"Secret Underground" biedt een omgeving die de verkenning van iemands

seksualiteit aanmoedigt, maar er zijn ook strikte gedragscodes. Het is ten strengste verboden om iemand zonder toestemming of enige vorm van intimidatie aan te raken.

Over het algemeen zijn erotische clubs de veiligste, vriendelijkste en meest ontspannen clubomgevingen. Dit zijn plaatsen waar mannen, en vooral vrouwen, zich kunnen verkleden en zichzelf kunnen zijn zonder bang te hoeven zijn voor enige vorm van intimidatie.

 

Wij hanteren dan ook een ZERO TOLERANCE beleid, zodra wij klachten krijgen, dat deze persoon geen respect heeft getoond, tijdens ons event, wordt dan ook direct de toegang ontzegt.

GEEN MANNEN ALLEEN ! 

 

In aanvulling op bovenstaande, kunnen stellen, vooraf aangemeld, een extra vaste speel vriend meenemen en daar ook verantwoordelijk voor zijn.

HOTEL ARRANGEMENT BELIË !!  

Wij adviseren de volgende hotels in de directe omgeving:

🛏 Kamer va €40,00 check de site:

☛ LINK: " b&b De Zandput " (3km)

☛ LINK: " Corsendonk de Linde "

☛ LINK: " Au Prince Royal "

LINK: " Cpbrie Mol " 

LINK: " Hippocampus "

HOTEL ARRANGEMENT AMSTERDAM !!  

Wij adviseren " I Hotel " op 2min lopen van de Club

🛏 Kamer va €95,00 check de site:

LINK: " I Hotel " (naast Club)

LINK: " Fletcher Amsterdam" (10 min met taxi)

LINK: "Faralda Crane Hotel " (bel receptie voor speciale SU prijs !!)

✅ PLUS verplicht:

- België (The Climax) €24,95 All-In onbeperkt premium drank, fingerfood, lockers, parkeren

- Amsterd. (Yab Yum)  €34,95 All-In onbeperkt premium drank, fingerfood, lockers, parkeren

✅ (afsluitbare) playrooms, darkrooms, sauna, ( A'dam zwembad) (België Tuin Area)

✅ Zeer STRENGE controle op DRESSCODE

https://www.secretunderground-eu.com/dresscode
✅ Reservering bij hoge uitzondering, gelden tot 22:00 !!
✅ Voldoende GRATIS parkeerruimte rondom de club

✅ 21+ (Vrouw 18+)

✅ Geen (telefoon-) camera's toegestaan, indien geconstateerd= directe inbeslagname.

 

Parkeergelegenheid & Bereikbaarheid:

The Climax België
Het adres is:
Molsesteenweg 5 
2490 Balen (Belgë)
Club Paradise (Yab Yum) Amsterdam
Het adres is:
Schaafstraat 26a
1021 KE  Amsterdam (Nederland)

LET OP !! Pak bij de navigatie de optie voor "Centrum Noord" (hoef je niet door centrum) 

 

Achter de club's is een behoorlijk grote  parkeerplaats, maar net te klein voor onze bezoekers, dus wees er snel bij.  Rondom de club's is ruim voldoende gratis parkeerplaats.

The Villa 
Het adres is:
Privé op uitnodiging in 't Gooi Nederland
💕 What happens at "The Villa", stays at the villa 😎